Presentatie

Restaurant Beirtjeshoeve werd opgericht in 1984 in een typische oude Vlaamse hoeve die dateert van 1790 (Lees hier meer over de geschiedenis van het pand en de omgeving). Het is een gezellig restaurant met een familiaal karakter, dat een combinatie aanbiedt van Franse en Belgische keuken, bestaande uit huisbereide gerechten op grootmoeders wijze.

Onze grootste troef is de prijskwaliteitverhouding van onze gerechten. Bij ons kunt u namelijk een heerlijk menu verkrijgen voor maar € 32.00 inclusief soep, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, en water en wijn. Bovendien kunt u uw voor- en hoofdgerecht zelf kiezen. Tijdens de week zijn onze prijzen nog scherper en hebt u voor € 16.50 uitgebreid gegeten (incl. soep, hoofdgerecht naar keuze en drank).

Verder is ons restaurant zonder twijfel de ideale plek om familiefeesten, personeelsfeesten, communies, verjaardagen,... te organiseren. Wij kunnen groepen tot 20 personen ontvangen. Ook is er een ruime parking voorzien. Hebt u vragen, wilt u uw feest bij ons organiseren of wenst u een tafel te reserveren in onze restaurant? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Wij heten u van harte welkom!

Back to Top